Minőségbiztosítás
Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra és a minőségi termelésre.
- HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer
- IFS -higher level (International Food Standard) tanúsítvány
- Sedex 4 pillar Etikai audit
- Bio tanúsítvány (Bio termékek)
- saját laboratórium
Laboratóriumunk rendelkezik mindazzal a minőségvizsgáló tárgyi és személyi feltételekkel, valamint független (akkreditált) élelmiszervizsgáló laboratóriumokkal kialakított szakmai, és partneri kapcsolatokkal, amelyek szükségesek alapanyagaink, félkész termékeink ellenőrzéséhez, és termékeink vevői, és jogszabályi előírásoknak való megfelelőségének igazolásához.
A laboratóriumunk alkalmas az összes, az élelmiszergyártásban fontos fizikai-kémiai paraméter és a szükséges mikrobiológiai vizsgálatok elvégzésére, köztük az alábbiakra is:
Fizikai-kémiai vizsgálatok:
- Víztartalom
- Fűszerpaprika összes színezéktartalom (ASTA) meghatározás
- Szitaanalízis
- Érzékszervi bírálat
- Toxikológiai vizsgálatok (összes Aflatoxin, Aflatoxin B1, és Ochratoxin A)
- Reprezentatív mintavételezések
Mikrobiológiai vizsgálatok:
- E.coli
- Coliform
- Enterobacteriaceae
- Penész, élesztő
- Összcsíraszám