A weboldal sütiket használ.

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
 

További információ a sütik használatáról.

Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Minőségbiztosítás

Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet az élelmiszerbiztonságra és a minőségi termelésre.

  • HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer
  • IFS -higher level (International Food Standard) tanúsítvány
  • Sedex 4 pillar Etikai audit
  • Bio tanúsítvány (Bio termékek)
  • saját laboratórium

Laboratóriumunk rendelkezik mindazzal a minőségvizsgáló tárgyi és személyi feltételekkel, valamint független (akkreditált) élelmiszervizsgáló laboratóriumokkal kialakított szakmai, és partneri kapcsolatokkal, amelyek szükségesek alapanyagaink, félkész termékeink ellenőrzéséhez, és termékeink vevői, és jogszabályi előírásoknak való megfelelőségének igazolásához.

A laboratóriumunk alkalmas az összes, az élelmiszergyártásban fontos fizikai-kémiai paraméter és a szükséges mikrobiológiai vizsgálatok elvégzésére, köztük az alábbiakra is:

Fizikai-kémiai vizsgálatok:

  • Víztartalom
  • Fűszerpaprika összes színezéktartalom (ASTA) meghatározás
  • Szitaanalízis
  • Érzékszervi bírálat
  • Toxikológiai vizsgálatok (összes Aflatoxin, Aflatoxin B1, és Ochratoxin A)
  • Reprezentatív mintavételezések

Mikrobiológiai vizsgálatok:

  • E.coli
  • Coliform
  • Enterobacteriaceae
  • Penész, élesztő
  • Összcsíraszám