Fűszerpaprika őrlemények
|
Leírás és Paraméterek
A fűszerpaprika egyik legfontosabb, kereskedelmi- és használati értékét (színezőképességét) jellemző paraméter az ASTA szinezéktartalom. Az ASTA színezéktartalom laboratóriumban fotometriásan mérhető paraméter. Őrleményeink általában 60-160 ASTA közötti tartományban készülnek, de mindenkor alkalmazkodunk vevőink egyedi igényeihez.
A csípős őrlemény domináns csípős ízzel rendelkezik, amelyet a kapszaicin idéz elő. A kapszaicinnek a napjainkban megjelenő tanulmányok számos jótékony egészségügyi hatást tulajdonítanak. A normál csípős őrleményeink kapszaicintartalma 200 mg/Kg. Vevői igények alapján csípős fűszerpaprika őrleményeinket a kívánt csípősséggel tudjuk előállítani.A termék előállítása korszerű zárt rendszerű feldolgozó vonalba épített hagyományos köves malmon, őrléssel történik. A gyártási folyamatról részéletesen itt olvashat.