A weboldal sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. További információ a sütik használatáról.

Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Interjú a Szegedi Paprikáról

Interjú a Szegedi Paprikáról

Augusztus végén járt nálunk Szabó C. Szilárd, a Délmagyarország újságíró főmunkatársa, hogy a Szegedi Paprika jövőjéről beszélgessen ügyvezető igazgatónkkal, Szokol Lajossal, aki a Fűszerpaprika Terméktanács jelenlegi elnöke.

Cikke így kezdődik: "A szegedi halászlé alapja a jó szegedi fűszerpaprika. De van-e, és főként lesz-e még pár év múlva szegedi paprika? Erről beszélgettünk a Fűszerpaprika Terméktanács elnökével, Szokol Lajossal, akinek a cége sorra nyeri a versenyeket. A Rubin paprikáját használják a Michelin-csillagos Onyx étteremben és luxushotelekben, de a cég paprikamagolajával főzött Széll Tamás is a Bocuse d'Or-on."

A teljes cikk itt olvasható: delmagyar.hu/szegedi-paprika

Tartalomhoz tartozó címkék: hír