A weboldal sütiket használ.

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
 

További információ a sütik használatáról.

Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Első helyen a Rubin Kft. Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleménye!

A Magyar Gasztronómiai Egyesület ismét vaktesztes kóstolás során rangsorolta a hazai fűszerpaprika őrlemény kínálatot. A Magyar Gasztronómiai Egyesület fűszerpaprika tesztjének történetében a Rubin Kft nem egyszer bizonyított, korábban is volt első helyezett, illetve többször is a dobogón végzett. Ez alkalommal Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleményünk érdemelte ki az első helyet.

elso_helyezett_a_Rubin_bio_fuszerpaprika_orlemeny

Az értékelésen részt vett Mészáros Gábor kolbászkészítő (István gazda kézműves kolbásza), Molnár B. Tamás (MGE), Szabó Elemér (MGE-tag, a „Fickó a fakanállal” blog), Szalontay Tamás étteremtulajdonos (Szaletly), Uj Péter (MGE), Bernát Dániel, Dudás Péter Krisztián, Takács Lajos, Vidák Zoltán konyhafőnökök.

„A többihez képest kirobbanóan gyümölcsös karakter, finom őrlésű, nagyon kellemes illattal és szép, élénk színnel.” – így értékelték a pontozók a Rubin Kft. OEM (oltalom alatt álló eredetmegjelölés) Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleményét

Megtiszteltetés számunkra, hogy egymás után két rangos eseményen is bizonyított Szegedi Fűszerpaprika őrleményünk. A Szatymazi Paprikamustra és a Magyar Gasztronómiai Egyesület vaktesztjén is Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleményünk érdemelte ki az első helyet.

Forrás: Magyar Gasztronómiai Egyesület

Tartalomhoz tartozó címkék: hír