Első és második helyen A RUBIN KFT. fűszerpaprika őrleményei!

A Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) 2022-ben is vaktesztes kóstolás során rangsorolta a hazai fűszerpaprika kínálat mezőnyét. A Magyar Gasztronómiai Egyesület már tíz éve igyekszik figyelemmel követni a legjobb magyar fűszerpaprikatermelők eredményeit, az idei évben 2 termékünk is a dobogón végzett
- a Szegedi Csipedett „Kézzel Válogatott” fűszerpaprika őrlemény az 1.
- míg a Szegedi BIO fűszerpaprika őrlemény a 2. helyet szerezte meg az MGE tesztjének képzeletbeli dobogóján.
„A minták közül kiemelkedett a Rubin Szegedi Paprikafeldolgozó Kft. Szegedi Csipedett „kézzel válogatott” tétele, illetve szintén a Rubin Bio minősítésű szegedi paprikája. Gyanúnk szerint ez a két tétel lehetett a legfrissebb őrlés (vagy a legjobb, legaromatartóbb csomagolás), de kirobbanó gyümölcsösségük, frissességük miatt a tesztelők többségénél ez a két minta végzett az első két hely valamelyikén.”
Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a termékeink évről évre bizonyítanak a hazai és nemzetközi élelmiszer versenyeken.
Forrás: Magyar Gasztronómiai Egyesület, www.buvosszakacs.hu