A weboldal sütiket használ.

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
 

További információ a sütik használatáról.

Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Csillageső a 2018-as Great Taste Awards-on

Az ételkóstoló versenyen összesen négy csillagot szerzett a Rubin BIO Szegedi és Füstölt Paprika, valamint a csípős Fűszerpaprika Magolaj az Egyesült Királyságban!

A 2019-es eredményekért KATTINTS IDE!

A versenyre 12,634 nevezés érkezett. Ebből 25% kapott egy csillagot, 9,5% kettőt és 1,5% hármat. A csillagokig egy 500 fős szakmai zsűrin keresztül vezetett az út, akik között ételkritikusok, gasztronómiai szakírók, séfek, szakácsok, étterem-tulajdonosok, egyszóval a szakma színe-java foglalt helyet. 65 napon keresztül zajlott a nevezett ételek vaktesztelése, melynek során sem a gyártó, sem a csomagolás nem látszódhatott. Itt tényleg csak az ízélmény számít. Éppen ezért a Great Taste díjjal kitüntetett termékekről világszerte tudják a vásárlók, hogy kivétel nélkül csúcsminőségű ízeket nyújtanak.

A Rubin BIO Szegedi Paprika két csillagot is megér a zsűri szerint. A kétcsillagos ételek „kiemelkedőek, a finomnál is sokkal jobb ízűek”. Értékelése így szól: „Gyönyörű élénk színű. Először egy csodálatos zamatos paprika íz tapasztalható, melyet egy meleg gyümölcsös kibontakozás követ”. A Szegedi Paprika BIO verziója annyira népszerű, hogy az idei betakarítás előtt (október) már nem is kapható, csupán konvencionális verziója.

A Rubin csípős Fűszerpaprika Magolaj egycsillagos díjazásban részesült, mely a „fantasztikus ízű” ételeknek jár.  A magolajról elhangzott vélemények: „Micsoda szín!” „Rubin vörös olaj csillogó tisztasággal.” „Érdekes olaj rengeteg felhasználási lehetőséggel.” „Az ereje drámai!” „Tisztán érezhető a paprika íze.” A Fűszerpaprika Magolaj már sokadik elismerését kapja az idei évben, hiszen sorra szépen szerepelt különböző nemzetközi innovációs versenyeken (Sirha Budapest: 1. hely, Novi Sad Fair Belgrád: 1. hely, Gulfood Dubaj: top 11). Bővebb információ a gyártó honlapján található róla.

A Rubin Füstölt Paprika szintén egy csillagot szerzett. A szakemberek így nyilatkoztak: „Nagyszerű egyensúlyban van az édesség, az ízletesség és a füstölt íz.” „Nem túl durva, kellemes füstös íz, mely hosszan tart.” „Jelentős mennyiség használható belőle a színezéshez és az ízesítéshez anélkül, hogy a fő összetevőket elnyomná.”

Tartalomhoz tartozó címkék: hír