Első helyen a Rubin Kft. Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleménye!
A Magyar Gasztronómiai Egyesület ismét vaktesztes kóstolás során rangsorolta a hazai fűszerpaprika őrlemény kínálatot. A Magyar Gasztronómiai Egyesület fűszerpaprika tesztjének történetében a Rubin Kft nem egyszer bizonyított, korábban is volt első helyezett, illetve többször is a dobogón végzett. Ez alkalommal Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleményünk érdemelte ki az első helyet.
Az értékelésen részt vett Mészáros Gábor kolbászkészítő (István gazda kézműves kolbásza), Molnár B. Tamás (MGE), Szabó Elemér (MGE-tag, a „Fickó a fakanállal” blog), Szalontay Tamás étteremtulajdonos (Szaletly), Uj Péter (MGE), Bernát Dániel, Dudás Péter Krisztián, Takács Lajos, Vidák Zoltán konyhafőnökök.
„A többihez képest kirobbanóan gyümölcsös karakter, finom őrlésű, nagyon kellemes illattal és szép, élénk színnel.” – így értékelték a pontozók a Rubin Kft. OEM (oltalom alatt álló eredetmegjelölés) Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleményét
Megtiszteltetés számunkra, hogy egymás után két rangos eseményen is bizonyított Szegedi Fűszerpaprika őrleményünk. A Szatymazi Paprikamustra és a Magyar Gasztronómiai Egyesület vaktesztjén is Bio Szegedi Fűszerpaprika őrleményünk érdemelte ki az első helyet.
Forrás: Magyar Gasztronómiai Egyesület