A weboldal sütiket használ.

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez. További információ a sütik használatáról.

Elfogadom!
Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Első és második helyen A RUBIN KFT. fűszerpaprika őrleményei!

Első és második helyen A RUBIN KFT. fűszerpaprika őrleményei! A Magyar Gasztronómiai Egyesület által szervezett vaktesztes paprika kóstoláson az első és második helyzezést is a Rubin Kft. termékei hozták el. További részletek...

A Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) 2022-ben is vaktesztes kóstolás során rangsorolta a hazai fűszerpaprika kínálat mezőnyét. A Magyar Gasztronómiai Egyesület már tíz éve igyekszik figyelemmel követni a legjobb magyar fűszerpaprikatermelők eredményeit, az idei évben 2 termékünk is a dobogón végzett

  •  a Szegedi Csipedett „Kézzel Válogatott” fűszerpaprika őrlemény az 1.
  • míg a Szegedi BIO fűszerpaprika őrlemény a 2. helyet szerezte meg az MGE tesztjének képzeletbeli dobogóján.

„A minták közül kiemelkedett a Rubin Szegedi Paprikafeldolgozó Kft. Szegedi Csipedett „kézzel válogatott” tétele, illetve szintén a Rubin Bio minősítésű szegedi paprikája. Gyanúnk szerint ez a két tétel lehetett a legfrissebb őrlés (vagy a legjobb, legaromatartóbb csomagolás), de kirobbanó gyümölcsösségük, frissességük miatt a tesztelők többségénél ez a két minta végzett az első két hely valamelyikén.”

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a termékeink évről évre bizonyítanak a hazai és nemzetközi élelmiszer versenyeken. 

Forrás: Magyar Gasztronómiai Egyesület, www.buvosszakacs.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Érdekességek