A weboldal sütiket használ.

Mi és a partnereink információkat – például sütiket – tárolunk egy eszközön vagy hozzáférünk az eszközön tárolt információkhoz, és személyes adatokat – például egyedi azonosítókat és az eszköz által küldött alapvető információkat – kezelünk személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez, nézettségi adatok gyűjtéséhez, valamint termékek kifejlesztéséhez és a termékek javításához. Az Ön engedélyével mi és a partnereink eszközleolvasásos módszerrel szerzett pontos geolokációs adatokat és azonosítási információkat is felhasználhatunk. A megfelelő helyre kattintva hozzájárulhat ahhoz, hogy mi és a partnereink a fent leírtak szerint adatkezelést végezzünk. Másik lehetőségként a megfelelő helyre kattintva a hozzájárulás megadása előtt részletesebb információkhoz juthat, és megváltoztathatja beállításait.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak bizonyos kezeléséhez nem feltétlenül szükséges az Ön hozzájárulása, de jogában áll tiltakozni az ilyen jellegű adatkezelés ellen. A beállításai csak erre a weboldalra érvényesek. Erre a webhelyre visszatérve vagy az adatvédelmi szabályzatunk segítségével bármikor megváltoztathatja a beállításait.
 

További információ a sütik használatáról.

Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Első és második helyen A RUBIN KFT. fűszerpaprika őrleményei!

Első és második helyen A RUBIN KFT. fűszerpaprika őrleményei! A Magyar Gasztronómiai Egyesület által szervezett vaktesztes paprika kóstoláson az első és második helyzezést is a Rubin Kft. termékei hozták el. További részletek...

A Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) 2022-ben is vaktesztes kóstolás során rangsorolta a hazai fűszerpaprika kínálat mezőnyét. A Magyar Gasztronómiai Egyesület már tíz éve igyekszik figyelemmel követni a legjobb magyar fűszerpaprikatermelők eredményeit, az idei évben 2 termékünk is a dobogón végzett

  •  a Szegedi Csipedett „Kézzel Válogatott” fűszerpaprika őrlemény az 1.
  • míg a Szegedi BIO fűszerpaprika őrlemény a 2. helyet szerezte meg az MGE tesztjének képzeletbeli dobogóján.

„A minták közül kiemelkedett a Rubin Szegedi Paprikafeldolgozó Kft. Szegedi Csipedett „kézzel válogatott” tétele, illetve szintén a Rubin Bio minősítésű szegedi paprikája. Gyanúnk szerint ez a két tétel lehetett a legfrissebb őrlés (vagy a legjobb, legaromatartóbb csomagolás), de kirobbanó gyümölcsösségük, frissességük miatt a tesztelők többségénél ez a két minta végzett az első két hely valamelyikén.”

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a termékeink évről évre bizonyítanak a hazai és nemzetközi élelmiszer versenyeken. 

Forrás: Magyar Gasztronómiai Egyesület, www.buvosszakacs.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Érdekességek